Reklam

12 Aralık 2007 Çarşamba

Yaklaşan Yılbaşı ve Sevgililer Günü Hediyeliklere İlgiyi Artırdı



Zen Diamond’dan Yılbaşı ve 14 Şubat ‘ta sevgiliye ölümsüz aşkı, bağlılığı ifade edecek çok özel bir koleksiyon: Love in Love.

İki farklı bedenin aşkla birbirine bağlılığını ifade eden Love in Love Koleksiyonunda pırlantalarla işlenmiş iki kalp tek bir mücevherde buluşuyor. Sevgiliye adanmış kalbin ölümsüz aşkın simgesi pırlantalarla süslendiği koleksiyonda hediyeniz sevginiz kadar değerli kılınıyor. Love in Love Koleksiyonundaki çok özel tasarımlar aşkınızı sonsuza dek yaşatacak.

İtalyan mücevher markaları Salvini ve Bliss’den hem kadın hem erkekler için eşsiz hediye seçenekleri Dünyada “Çağdaş kadın için İtalyan mücevheri” sloganıyla yer alan Salvini markası farklı tasarımları ile eşsiz hediye seçenekleri sunuyor. Sharon Stone ‘un tercih ettiği Salvini markasının sofistike, şık, elegan ve modern mücevher koleksiyonları sevgililer için özel tasarımlar sunuyor.

Ünlü futbolcu Alex Del Piero ve eşinin tercihi olan Bliss markasının koleksiyonlarında isteyenler için klasik, isteyenler için daha avangard modeller ve farklı materyallerin kullanıldığı mücevherler yer alıyor.

Hiç yorum yok: