Reklam

12 Aralık 2007 Çarşamba

Goldaş'tan Yılbaşı Hediye Seçenekleri



Goldaş'ın yılbaşı için özel hazırladığı hediye seçenekleri vitrinlerde yerini aldı.

Takı ve aksesuarın öncü markası Goldaş’ın yılbaşı için hazırladığı hediye seçenekleri vitrinlerde yerini aldı. Aksesuarda da iddialı olan Goldaş’ın gümüş, kaşmir, deri, ipek gibi materyallerden oluşan koleksiyonları arasından zevkli seçimler yapabilirsiniz.

Goldaş mağazalarında ilk kez yerini alan kaşmir koleksiyonu renk ve desen zenginliği ile göz dolduruyor. Kalitesi ve doğallığı ile öne çıkan kaşmir kaşkollar kadın ve erkekler için soğuk kış günlerinde vazgeçilmez aksesuarlar haline gelecek. Yüzyıllardır asaletin simgesi olan kaşmirin ipeksi dokunuşu Goldaş ayrıcalığı ile sizlere ulaşıyor.

Sevdiklerine özel ve farklı bir yılbaşı armağanı vermek isteyenler, hobilere göre tasarlanan gümüş anahtarlıklar, gümüş üzerine altın kaplama veya gümüşün pırlanta ile süslendiği kalemler, ofis aksesuarları, gümüş puro kabı ve makası ile taşlarla renklenen birbirinden güzel gümüş kol düğmelerine mutlaka göz atmalı. El işçiliğinin özenini yansıtan gümüş kalemler de görülmeye değer. Modern tasarımları ile dikkati çeken kol düğmeleri yılbaşı gecesinde beylerin şıklığına şıklık katacak. 2008 Sonbahar-Kış sezonunun renk ve desenlerini taşıyan ipek kravatlar arasından da her zevke ve yaşa göre güzel seçimler yapmak mümkün. Deri cüzdanlar da kaliteleri ve model seçenekleri ile erkeklerin çok beğeneceği tarzda.

Goldaş’ın yılbaşına özel aksesuar koleksiyonları İstanbul Capitol Alışveriş Merkezi, Bağdat Caddesi, Ataköy Galleria, Taksim, Profilo Alışveriş Merkezi, Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Bahçeşehir Prestige Mall, İstanbul Crowne Plaza; Ankara Migros Alışveriş Merkezi, Ankara Tunalı Hilmi Caddesi, Ankara Kızılay ve Panora AVM; İzmir Kipa Balçova; Muğla Bodrum, Adana, Mersin Marina Vista, Rusya ve Çin mağazalarında görülebilir.

Hiç yorum yok: