Reklam

12 Aralık 2007 Çarşamba

Ariş'ten 'Sevginin Mührü'



Mücevher sektörünün yüzyıllık markası Ariş, Sevginin Mührü koleksiyonunu göz kamaştıran yeni tasarımlarla zenginleştirerek ayrıcalıklı seçenekler sunmaya devam ediyor

Dünyanın en özel duygusu sevgi, Ariş’in Sevginin Mührü adını taşıyan koleksiyonunda parmak izi aracılığıyla yansıtılıyor. Ariş duygusal bağı ve sevgiyi ifade eden bu koleksiyonuyla sevdiklerinizin parmak izini kolyelerde, yüzüklerde ve kol düğmelerinde sonsuza dek yaşatıyor.

Sevginin Mührü koleksiyonunu yeni tasarımlarla sürekli geliştiren mücevher sektörünün yüzyıllık markası, parmak izinizi pırlanta ile bezeli göz kamaştıran mücevherlere dönüşüyor. Parmak iziniz sevdiklerinizin üzerinde taşıyıp sizi her an yanında hissedeceği anlamlı bir mücevherde hayat buluyor.

Koleksiyonlarını özel konseptlerle oluşturan Ariş, ürünlerini tüketicinin değer ve anlam katabileceği, duygularının dili haline getirebileceği şekilde geliştiriyor. Bu çerçevede oluşturulan Sevginin Mührü koleksiyonunda parmak izini sonsuz sevgiyi simgeleyen şık bir mücevhere işliyor.

Hiç yorum yok: