Reklam

18 Nisan 2008 Cuma

Göz kamaştıran mücevherler



Ünlü bir mücevher firmasının Esma Sultan Yalısı'nda düzenlediği 'Pırlanta Tasarım Yarışması'na Pınar Altuğ damga vurdu. Gecede, pırlantayı bir dakikalık dansla anlatan Pınar'a, tanıtım sırasında taktığı 50 bin dolarlık yüzük hediye edildi.

Tria (üç pırlantalı mücevher) yarışması, Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen muhteşem bir törenle yapıldı.

Pırlantalı mücevher tasarımında yaratıcılığı teşvik etmeyi ve Türk pırlanta sektörünün yeni tasarımcılarla tanışmasını sağlamayı amaçlayan yarışmada, Necibe Darcan tarafından tasarlanan, Molu Mücevher'in ürettiği 9.98 karat ağırlığındaki pırlanta Tria gerdanlığı birinci seçildi. Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen gecede, bu yıl ki konusu tria (3 pırlantalı mücevher) olan yarışmada finale kalan 11 tasarımın oluşturduğu 2004 Tria Koleksiyonu, Cansu Dere, Ece Sükan, Esra Eron ve Sema Şimşek tarafından tanıtıldı.

YÜZÜK HEDİYE EDİLDİ
Finalist tasarımcılara ödüllerinin de sunulduğu gecede, Pınar Altuğ, "Bir pırlantanın doğuşu ile bir mücevher olarak kadında yeniden hayat buluşu"nun öyküsünü anlattı. Altuğ, Cengiz Abazoğlu'nun tasarladığı pırlanta işlemeli gece kıyafeti ve Tan Sağtürk'ün koreografisiyle dans ederek, pırlantanın yolculuğunu aktardı. Pınar Altuğ'un taktığı Tria'nın 300 bin dolarlık özel koleksiyonu göz kamaştırdı. Bu arada Altuğ'un taktığı yüzüğün kendisine hediye edildiği iddia edildi.

Hiç yorum yok: