Reklam

24 Nisan 2008 Perşembe

Bu yıl kulaklar ışıl ışıl parıldayacak




Zarafetin ve kadının simgesi olan pırlanta, kışa da damgasını vuruyor. İşte, yüzüklerden broşlara kadar pırlanta modası....

Pırlanta takılar, sadece geceleri kullanılan aksesuar olmaktan çıktı. Artık günlük kıyafetlerle özgür bir biçimde, günün her saatinde kullanılıyor.

BAŞ DÖNDÜRÜYOR...
En az 3 sıra mücevherli tasarımdan oluşan ve omuza yaklaştıkça genişleyen küpeler olarak tanımlanan büyük avize pırlanta küpeler, mücevher dünyasındaki en büyük trend olmaya aday. Avize küpeler, Jennifer Aniston, Sharon Stone ve Cate Blanchett gibi yıldızların kulaklarını süslüyor. Bu küpeler, resmi davetlerde baş döndürücü aksesuar olmalarının yanı sıra gündelik giysilerle de çok rahat kullanılabilir.

ELBİSE SIRTINA BROŞ
"Vintage" ve modern tarzların bir arada uygulandığı yeni broşlar, zevkle kullanabileceğiniz ışıltı saçan mücevherler olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik artık sadece tayyörlere de takılmıyor. Pop yıldızı Beyonce Knowles elbisesinin sırtına, oyuncu Sarah Jessica Parker ise saçına taktığı pırlanta broşla tarzlarını sergiledi.

SAÇLARA ÖZEL TAÇ
Pırlanta saç tokaları, taçlar ve ışıldayan pırlanta broşlar takmak çok moda. Pırlanta saç tokaları, zarifliğin ve tarz sahibi olmanın göstergesi...

KÜPELER ŞELALE GİBİ...
Çıplak boyna doğru sallanan bir çift uzun pırlanta küpenin "şelale etkisi" muhteşem bir zarafetin simgesidir. Liv Tyler ve Julia Roberts, düz kesimli siyah elbiselerini omuza kadar inen, uzun küpeleriyle tamamlıyor.

MODERN TASARIMLAR
Son zamanlarda pırlanta, bir kadının bağımsızlığını ve refahını simgelemeye başladı. Özellikle sağ ele takılan yüzüklerle... Pırlanta mücevher konusunda her zaman modayı belirleyenlerden biri olan Sarah Jessica Parker gibi yıldızlar sağ ele yüzük takma konusunda öncü. Sağ ele takılan pırlanta yüzükler, çiçek biçimlerinden, romantik, geometrik ya da modern tasarımlara kadar çok çeşitli seçeneklerle sunuluyor. Halle Berry ve Salma Hayek gibi modern, güçlü yıldızlar, sağ ellerine taktıkları yüzüklerle zarif, ifadeli ellerine daha da ışıltı katıyor.

Hiç yorum yok: