Reklam

27 Mart 2008 Perşembe

İstanbul Jewelry Show göz kamaştıracak



Ulusal ve uluslararası 1100’den fazla firmanın boy göstereceği Istanbul Jewelry Show bugüne kadarki en yüksek katılımcı sayısıyla gerçekleştirilecek.

Rotaforte Uluslararası Fuarcılık ve Medya tarafından Istanbul Fuar Merkezi’nde (CNR Expo) organize edilecek olan ISTANBUL JEWELRY SHOW-I (Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve Malzemeleri Fuarı) 26 – 30 Mart 2008 tarihleri arasında 26. kez gerçekleştirilecek.

5 gün devam edecek olan ve yalnızca sektör profesyonellerine açık olan fuarda altın takı, pırlanta, değerli ve yarı değerli taşlı takılar, inci, gümüş takı ve ev eşyaları, yarı kıymetli ve sentetik taşlar, montür, saat, makina, kuyumcu malzeme ve ekipmanları, aksesuar ve vitrin malzemeleri, kuyumcu yazılımları ve güvenlik araçları sergilenecek. Kuyumculuk sektöründe dünyanın en büyük fuarlarından biri kabul edilen fuara uluslararası firma yöneticilerinin, satın almacı ve tasarımcıların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Kuyumculuk Sektörünün Devleri Bu Fuarda

Geçen yıl Mart ayında düzenlenen Istanbul Jewelry Show-I’i 94 ülkeden 9.200 yabancı profesyonel ile birlikte toplam 31.761 kişi ziyaret etmiş ve sektörün önde gelen ve 445’i yabancı olmak üzere toplam 1.056 firma fuara katılmıştı.

Toplam 50.000 metrekarelik alanda açılacak olan Istanbul Jewelry Show-I’i 30.000’den fazla ziyaretçi gezecek.

Başta Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere Türki Cumhuriyetleri, Doğu Avrupa, Orta Doğu, Rusya, B.A.E., Kuzey Afrika ve Akdeniz ülkelerinden önemli sektör temsilcileri kendilerine sadece 3 saat uzaklıktaki bu fuarda buluşmaktadırlar.

Dünyanın her kıtasından ve yurdun dört bir yanından alım yapmaya, ürününü sergilemeye gelen kuyumcuları ağırlayacak olan Fuarın bu yılki “ülke pavilyonları” Belçika, Çin, Hong Kong, İspanya ve İtalya’ya ait. Istanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği (IMMIB) TAJ ve Uluslararası Fuarlar Birliği UFI’nin kalite onayına sahip Istanbul Jewelry Show, aralarında dünya devlerinin de bulunduğu yabancı firmaları ve dünyaca ünlü tasarımcıları Istanbul’a getiriyor. Kuyumculuk endüstrisinde dünyanın en önemli üretim, tasarım ve ihracat merkezlerinden biri olan Türkiye, Istanbul Jewelry Show ile, uluslararası firmaların alıcılarını ve tasarımcılarını Türk üreticilerle buluşturacak.

Yerli ve yabancı üreticiler, toptancılar, perakendeciler, ihracatçılar, ithalatçılar ve tasarımcıların sektörle ilgili aradıkları tüm yenilik ve gelişmeleri izleyebildikleri Istanbul Jewelry Show, dünyanın en büyük kuyumculuk merkezlerinden biri olmayı hedefleyen Türkiye için büyük önem taşıyor.

Trendler Istanbul Jewelry Show’da

Istanbul Jewelry Show, yalnızca ticaret platformu olmanın ötesine geçip, yerli ve uluslararası birçok tasarım firmasının fuara katılmasıyla kuyumculuk sektöründeki son trendleri de ziyaretçilerle buluşturacak.

Uluslararası Tanıtım Kampanyası

Fuarın uzun yıllara dayanan ve giderek büyüyen başarısında uluslararası tanıtım çalışmalarının payı büyük: 55’ten fazla uluslararası sektörel yayında 200 sayfalık tanıtım ilanları, 50 hedef ülkede alıcı odaklı tanıtım çalışmaları, veritabanına kayıtlı Türkiye ve yurtdışında hedeflenen 250.000 alıcı ve karar verici adreslerine doğrudan postalama, periyodik binlerce e-posta gönderimi, yerli ve yabancı sektörel yayınlarda editoryal çalışma, 25 uluslararası fuara katılım ve ziyaret, uluslararası sektörel yayınlardan özel editör davetleri…

Hiç yorum yok: