Reklam

12 Ocak 2008 Cumartesi

ION by Atasay’dan Sevgililer Günü Armağanı



Sevgililer Gününde, sevgilinize ION’un unisex olarak tasarladığı Day Day yüzüklerini armağan edin.

Çelik ve metal parlaklığıyla, deri, kıymetli taş ve mücevheri harmanlayan ION by Atasay markası, sevgililer gününü üzerinde gün ve ayların bulunduğu Day Day yüzükleriyle karşılıyor.

Takı ve mücevherlerinde modern hayatla şıklığı buluşturan ION by Atasay, teknolojiyi ve tasarımı bir arada sunuyor. Kadın ve erkeklerin kullanabildiği bir takı olan Day Day, çelik, pırlanta (1.4 mm I2 kalite) ve 18 ayar altın kaplama kullanılarak üretildi. 316 L paslanmaz çelikten üretilen Day Day yüzüğündeki pırlanta taş yüzüğünüze ayrı bir değer katıyor.

Özel gününüzü size hatırlatsın
Üzerinde aylar ve günler bulunan Day Day, günlük takvim gibi kullanılabilme özelliğine sahip. Evlilik yıldönümünüz, doğum gününüz gibi özel günlerinizi yüzüğe sabitliyorsunuz. Day Day yüzüğünün üzerindeki aylar ve günler özel lazer kullanılarak yazıldığından yüzük ne kadar kullanılırsa kullanılsın bu tarihler hiç silinmiyor, aşınmıyor ve size hatırlatıyor.

Spor şıklığı tercih edenlere hitap eden ION by Atasay ürünleri, sade çizgileri ile dikkat çekiyor. Paslanmaz çelik üzerine altın ve pırlanta süslemelerin kullanıldığı, sportif ve zarif model seçenekleriyle dikkat çeken ION by Atasay markalı ürünler 18 K kırmızı-sarı altın, sedef, mine veya minik bir pırlanta taş ile süslenerek, modayı yakından takip edenlere sesleniyor.

Aşkınız en doğru adresi
Ion By Atasay ürünleri İstanbul Tepe Nautilus, Maltepe Carrefour, Flyinn, Capitol ve Atirus, Ankara Ankamall’daki ION by Atasay noktalarının yanı sıra Akmerkez, Galleria ve Atatürk Havalimanı’nda bulunan Atasay mağazalarında aşkını en güzel şekilde ifade etmek isteyenlerle buluşuyor. Çizgileri ve kalitesiyle ön plana çıkan ION by Atasay, kadın, erkek ve unisex ürün gruplarıyla tarzını yansıtmayı sevenlere hitap ediyor.

Hiç yorum yok: