Reklam

7 Ağustos 2008 Perşembe

Koçak Gold’dan Evlenecek Ciftlere Cok Ozel Tasarimlar



Yüzlerce yıldır evliliğin ve aşkın sembolü olan takı seçimi, evlilik öncesi yapılan hazırlıklar arasında önemli ve özel bir yere sahip. Gerek pırlanta olsun gerekse altın, KOÇAK GOLD’un evlilik koleksiyonu bu özel günlerini daha da özel hale getirmeye özen gösterenlerin beğenisine sunuyor.

Tecrübe ve yaratıcılığı günümüz çizgileri ile buluşturan Koçak Gold, modellerdeki asil çizgilerden ödün vermeden, şıklığı gözler önüne seriyor. Her tür gelinliği bütünleyecek modelleriyle gelinlerin gözlerindeki ışıltıyı yansıtıyor. Modern çizgileri klasik tarzla bütünleştiren bu koleksiyon özel bir yaşam biçimini ifade ediyor.

Tabi bu koleksiyonda sadece gelini süsleyecek takılar bulunmuyor. Evlenecek çiftin geleceğini düşünenler için hem aksesuar hem de yatırım olarak kullanılabilecek 22 ayar bilezik koleksiyonunu da atlamamak lazım. 22 ayar bileziği çağdaş bir yaklaşımla tekrar yorumlayan Koçak Gold, koleksiyonundaki parçaları sevdiklerinin değerli olduklarını göstermek isteyenlerin zevkine sunuyor.

Hiç yorum yok: