Reklam

17 Eylül 2008 Çarşamba

Ariş'ten Pirlantali Hayvanlar Alemi



Ariş, pırlantalı mücevherde koleksiyonlarına yeni bir ürün ekledi.


Ariş'in 'pırlantalı hayvanlar alemi' koleksiyonu pırlanta kanatlı şahin ve pırlanta kulaklı tavşandan oluşuyor.

“Pırlanta, artık günlük yaşamımızın her bölümünde, zevkle ve rahatlıkla kullanabilen bir mücevher oldu.” diyen ARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, yeni koleksiyonla ilgili olarak şunları söyledi:

"Pırlanta, tabii ki en değerli, en zarif mücevher. Bununla birlikte, yenilikçi tasarımlarla modern çağın değişen günlük hızına da mükemmel uyum sağlıyor. Yeni koleksiyonumuzla, pırlantseverlerin içlerindeki naif sevecenliği, pırlantanın eşsiz zarafetiyle yorumlamak istedik. Şimdiden gelen taleplerin yoğunluğuna bakarak, tasarımlarımızın hedefini bulduğunu söyleyebiliriz."

Uluslararası Mücevher Fuarı başlıyor



Rotaforte Uluslararası Fuarcılık ve Medya tarafından düzenlenen Istanbul Jewelry Show II (27. Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve Malzemeleri Fuarı) 28 Ağustos’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde (CNR Expo) kapılarını açıyor.

Yerli ve yabancı 15 binden fazla profesyonel ziyaretçinin gelmesi beklenen fuara 500’ün üstünde firma katılacak. Dünya mücevher sektörünü 27. kez bir araya getiren fuar, 31 Ağustos 2008 tarihine kadar açık kalacak.

4 gün boyunca devam edecek olan fuarda altın takı, pırlanta, değerli ve yarı değerli taşlı takılar, aksesuar ve vitrin malzemeleri, kuyumcu yazılımlarıyla güvenlik araçları sergilenecek.

Pirlantanin Yildizi “GLITZ” Akmerkez'den Parliyor ...



Mücevherin Moda Markası “Glitz”, sezonu Akmerkez’deki yeni mağazasıyla açtı.

Mücevherin Moda Markası “Glitz”, sezonu Akmerkez’deki yeni mağazasıyla açtı.

“Glitz”; kurumsal renklerine sadık kalarak siyah ve kırmızı renklerde dekore edilen,


100 m2‘lik Akmerkez mağazasında geniş bir ürün ve fiyat aralığında “altın, yeni nesil pırlanta ve hint” koleksiyonlarını sunuyor.


Bu sonbahar mücevherdeki trendler Glitz Akmerkez mağazasından takip edilecek. Akmerkez giriş kattan yayılan “Glitz” parıltısını keşfetmeye hazırlanın.


Glitz ve Baymonte Mücevher Hakkında


“Glitz” markası ile perakende sektörüne hızlı bir giriş yapan mücevher sektörünün lokomotif ismi “Baymonte Mücevher”, yıllık 60 milyon doların üzerindeki ihracatı ile sektöründe dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen firmalarından biridir. “Baymonte Mücevher”; İstanbul Güneşli’de yerleşik dünya standartlarındaki 4.200m2 kapalı alana kurulu fabrikasında gerçekleştirdiği 9.000 farklı modeldeki seri üretimiyle yerli ve yabancı birçok mücevher firmasına ürün temin etmektedir. Gerek montür tarzı üretim olanakları gerekse Türkiye dağıtım ve satışını üstlendiği 22 ayar Hint ürünlerinin yanı sıra tasarım koleksiyonları ile de mücevher sektöründeki trendleri belirlemektedir. Mücevherin moda markası “Glitz”; Akmerkez, Capacity, Galleria, Nişantaşı, Historia, Palladium, Kadıköy, Gaziantep ve Sanko AVM mağazalarından perakende müşterilerine ulaşmaktadır.