Reklam

26 Ağustos 2008 Salı

Gul Gibi Pirlanta



Adil Mücevher, yaza yönelik hazırladığı koleksiyonunda beyaz gül ile pırlantayı buluşturdu. Beyaz gül figürlü tasarımlar, pırlanta ile parlayınca, zarif ve asıl bir tasarım ortaya çıkmış. Gül figürlü, beyaz altın ve pırlantadan oluşan küpe ve kolye seti sıcak yaz gecelerindeki davetlerde şıklığın tamamlayıcısı.

Duygular Tasla Dile Geldi



Henüz 24 yaşındaki genç tasarımcı Melis Göral, 'Color Therapy' isimli mücevher koleksiyonunu beğeniye sundu. Genç tasarımcı, koleksiyonunda taşların yarattığı duygulardan esinlendi.

Gulaylar Altin; Sonbahar Koleksiyonu Ile Sizlerle…



Her sezon modern ve etkileyici koleksiyonlar üreterek mutluluğunuzun ışıltısını yansıtan Gülaylar Altın, sonbahar koleksiyonu ile şıklığa önem veren bayanların gözdesi olmaya devam ediyor.

80 yıllık tecrübesiyle birbirinden seçkin koleksiyonlar üreterek güzelliğinizi ve mutluluğunuzu tamamlayan Gülaylar Altın, sonbahar koleksiyonu ile mücevher severlerin ilk tercihi oluyor. Altının yeniden şekillendiği tasarımlarla mutluluk tablonuzu tamamlayan Gülaylar Altın, birbirinden değerli markaları ve seçkin ürünleri ile sizleri bekliyor.

Özel taşlarla renginizi yansıtan ve tüm güzelliğinizi tasarımlarıyla ortaya çıkarmanızı sağlayan Gülaylar Altın, yüzükten küpeye kadar; ister tek, ister takım olarak kullanabileceğiniz özel tasarımlarla mutluluğunuzu aydınlatıyor.

7 Ağustos 2008 Perşembe

Artik Takilarr Lale Devri'ni Yasiyor



Mücevher markası Ayşegül Acar Gold, yeni koleksiyonunu tamamladı. Birbirinden iddialı ürünler ile bayanlara şık takı alternatifleri sunan Ayşegül Acar Gold yeni koleksiyonunda swaroswki taşlarının pırıltısını incinin sade güzelliği ile buluşturuyor. Lale temasının, çizgisiyle ve motifleriyle en estetik şekilde işlendiği yüzük, küpe ve kolyeler bayanlara Lale Devri'ni yeniden yaşatıyor.

Tilsimli Mutluluk Adil Mücevher'de



Anadolu'nun neredeyse bin yıllık geleneğinde yer alan saadet düğümü ve saadet halkaları, Adil Mücevher Koleksiyonları ile yeniden hayat buluyor. Adil Mücevher tarafından 'Saadet Düğümü ve Saadet Halkaları' adı ile oluşturulan tılsımlı mücevher koleksiyonu günümüz çiftleri için de mutluluğun anahtarını sunuyor. Koleksiyon, turkuaz rengi, el işçiliği çini çalışması üzerine altın yüzeyi pırlanta ve yakut bezeli olarak tasarlanmış modelleri ile göz kamaştırıyor. Adil Temizerler koleksiyonu tanıtırken 'Saadet Düğümü' ve 'Saadet Halkaları' ile aşkların, evliliklerin, mutlulukların daim ve sorunsuz olması adına düğümler atıldığını vurguluyor. Temizerler, 'Saadet Halkaları'nın takı olarak kullanıldığı gibi evin değişik yerlerine de konabildiğini belirtiyor.

Koçak Gold’dan Evlenecek Ciftlere Cok Ozel Tasarimlar



Yüzlerce yıldır evliliğin ve aşkın sembolü olan takı seçimi, evlilik öncesi yapılan hazırlıklar arasında önemli ve özel bir yere sahip. Gerek pırlanta olsun gerekse altın, KOÇAK GOLD’un evlilik koleksiyonu bu özel günlerini daha da özel hale getirmeye özen gösterenlerin beğenisine sunuyor.

Tecrübe ve yaratıcılığı günümüz çizgileri ile buluşturan Koçak Gold, modellerdeki asil çizgilerden ödün vermeden, şıklığı gözler önüne seriyor. Her tür gelinliği bütünleyecek modelleriyle gelinlerin gözlerindeki ışıltıyı yansıtıyor. Modern çizgileri klasik tarzla bütünleştiren bu koleksiyon özel bir yaşam biçimini ifade ediyor.

Tabi bu koleksiyonda sadece gelini süsleyecek takılar bulunmuyor. Evlenecek çiftin geleceğini düşünenler için hem aksesuar hem de yatırım olarak kullanılabilecek 22 ayar bilezik koleksiyonunu da atlamamak lazım. 22 ayar bileziği çağdaş bir yaklaşımla tekrar yorumlayan Koçak Gold, koleksiyonundaki parçaları sevdiklerinin değerli olduklarını göstermek isteyenlerin zevkine sunuyor.

Gulaylar Altin, Istanbul Jewelry Show’da



Türkiye’nin ve dünyanın tanınmış altın ve mücevher markası “Gülaylar Altın”, 28-31 Ağustos 2008 tarihleri arasında yapılacak İstanbul Jewelry Show’da altın, pırlanta, gümüş ve çelik ürünlerinden oluşan özel Sonbahar Koleksiyonu ile mücevher severler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Her sezon modern ve etkileyici koleksiyonlar üreterek mutluluğunuzun ışıltısını yansıtan Gülaylar Altın, yine en şık ürünleri ile 28-31 Ağustos 2008 tarihleri arasında yapılacak olan İstanbul Jewelry Show’da mücevher severler ile buluşuyor.

Pırlantanın ve incinin doğal güzelliğini kullanan “Diamond Line” mücevherleri; kusursuz tasarımı, yaratıcı ve modern stili ile şıklığına önem veren fuar ziyaretçileri için eşsiz alternatifler sunuyor. Ayrıca, bugüne kadar bildiğimiz, gezdiğimiz tarihi dokuların detaylarından esinlenerek tasarlanan “Diamond of Istanbul Koleksiyonu”’da, toplam 27 parçadan oluşan ve sınırlı sayıda üretilen birbirinden değerli ürünleri ile İstanbul Jewelry Show’un gözdesi olacak...

İstanbul Jewelry Show’da Gülaylar Altın sadece bayanlara değil, tamamen erkeklere hitap eden dünyaca ünlü Elite Steel markası ile de yer alıyor.

Ayrıca, genç, orta yaş bay ve bayanlara hitap eden, günümüz çalışanlarının günlük kullanabilecekleri modern ürünleri takı severlere sunan Elite Silver ise Gülaylar Altın standını zenginleştiren en önemli markalardan bir tanesi.

Gülaylar Group, birbirinden değerli markaları ve seçkin ürünleriyle İstanbul Jewelery Show’da sizleri bekliyor.