Reklam

21 Ocak 2008 Pazartesi

Sevdikleriniz için ayyıldızlı kolye



Adil Mücevher’in tamamen el işçiliğiyle ürettiği özel tasarımlı ayyıldız kolyeleri, ulusal duyguların önemli olduğu şu günlerde hem sizin hem de sevdikleriniz için anlamlı takılar!

Özel bir konsepte bağlı, el işçiliğine dayalı koleksiyonlar üreten Adil Mücevher, son tasarımı ayyıldızlı kolyelerle dikkat çekiyor. Türk bayrağı formunda üretilen ayyıldız kolyeler, ulusal duyguların önemli olduğu son günlerde, siz ve sevdikleriniz için çok özel bir hediye.

Adil Mücevher’in tüm koleksiyonlarında olduğu gibi ayyıldızlı kolyeleri de firma sahibi Adil Temizerler tasarladı. Kuyum ustalarının el işçiliği ile üretilen her parçanın bir eşi daha yok. Bu özelliğiyle bile ayyıldızlı kolyeler size çok özel olduğunuzu hissettirecek.

Yuvarlak ve kalp şeklinde formları olan ayyıldız kolyeler, Türk bayrağı görüntüsünü kırmızı ve beyaz taşların mıhlanmasıyla alıyor.

İster kalp şeklinde ister yuvarlak, boynunuz Adil Mücevher’in size özel ayyıldızlarıyla parlasın.

Türkiye’nin Kuyumculuk Kanalı: JCT



Türkiye'de sayıları her geçen gün artan tematik kanallara eklenen en son halka olan Jewellery Channel Turkey (JCT) kuyum alemini ekrana taşımayı sürdürüyor.

Türkiye’nin ilk kuyum ve mücevher kanalı olan JCT, 2 Ocak’ta yayın hayatına başladı. JCT’de her sabah yayınlanan ‘Sektörel Bakış’ programında, sektörün sorunlarını ekranlara taşıyan Can Özatay, özgün tasarımlarıyla markalaşan Türk kuyumculuk sektörünün üyelerini ağırlıyor. Sektörün temsilcileri programda, sektörü tartışıyor.

JCT, Türk kuyumculuk sektöründe sağlıklı işleyen bir dağıtım kanalının oluşması adına haber ve tartışma platformu oluşturuyor; firmaların markalaşma sürecinde hedef kitleye yönelik tanıtım ve haberleşme ihtiyacını karşılıyor. Kuyum sektörüne yönelik gelişmelere ağırlık veren kanal, sektörde yeni ufuklar ve pazarlar açabilmeyi hedefliyor.

3 hedef kitlesi var

Kanal nihai tüketiciler, kuyumculuk sektörü mensupları ve yurtdışı alıcıları olmak üzere 3 hedef kitleye yönelik yayın yapıyor. Kuyumcu perakendecileri (bayilik sistemi içinde çalışan - çalışmayan tüm perakendeciler) imalatçılar, toptancılar, ithalatçılar, ihracatçılar olmak üzere kuyum sektöründeki kişilere hitap ediyor. Yani bir anlamda Türkiye’nin kuyumculuk ve mücevher kanalı olarak da adlandırabilir.

Hayatın içindeki konuları görmezden gelip sınırlarla kendini daraltmamış, kültür ve sanata sektör penceresinden bakarak farklı bir bakış açısı yakalayan JCT, Turksat 2-A uydusu ile Yunanistan’dan İngiltere’ye, İtalya’dan Norveç’e kadar bütün Avrupa’ya, Rusya’dan Ukrayna’ya, Kırım’dan Baltık Ülkeleri’ne bütün Slav Dünyası’na, Azerbaycan’dan Türkmenistan’a, bütün Orta Asya’ya, Tunus’dan Mısır’a bütün Kuzey Afrika’ya,Ürdün’den İsrail’e, Suudi Arabistan’dan İran’a, bütün Ortadoğu’ya olmak üzere yurtiçi ve yurtdışından milyonlarca kişiye ulaşıyor.

14 Ocak 2008 Pazartesi

20 Milyon YTL'lik Pırlanta



Japonya'nın başkenti Tokyo'da 15 milyon dolarlık (yaklaşık 20 milyon YTL) bir elmas büyük güvenlik önlemleri altında tanıtıldı. 1008 adet fasetle dünyanın en fazla yüzeyine sahip olan 17 karatlık elmas göz kamaştırdı. Uzmanlara göre elmasların traşlanması çok önemli. Elmaslar ne kadar ince işlenirse o kadar fazla ışıltı saçıyor. Diana Sun Co. Ltd. tarafından tanıtılan ve dünyanın en fazla fasetine (yüzeyine) sahip olduğunu açıkladığı elmasın kim tarafından satın alınacağı henüz bilinmiyor. Pırlantanın tepe kısımında 576, yan taraflarında ise 432 faset bulunuyor.

12 Ocak 2008 Cumartesi

Atasay'dan Sevgililer Günü İçin



Sevgililer Günü’nde Atasay’dan aşkın taşı pırlanta yüzük.

Takıda modaya yön veren Atasay, Sevgililer Günü için özel olarak tasarladığı sevgililer günü yüzüğü ile tektaşın romantizmini Sevgililer Günü’ne taşıyor. Atasay’ın zarafeti ve ihtişamı ile dikkat çeken sevgililer gününe özel tasarlanan yüzüğü ile hanımlar kendilerini çok daha özel hissedecekler. Herkesin unutulmaz bir hediye arayışında olduğu Sevgililer Gününde, Atasay tektaş yüzük, aşkın yıllar boyu ilk günkü sıcaklığıyla hatırlanması sağlayacak.

Atasay’ın Sevgililer Günü için özel olarak hazırladığı tektaş koleksiyonundaki yüzükler özel bir mıhlama tekniği ile hazırlandı. En çok dikkat çeken model, prenses ve markiz kesim pırlantaların özel bir teknikle mıhlanmasıyla hazırlanmıştır. Ürünün görünümü 1 karatlık tek taş yüzükten farksız olup, fiyatı ise 1 karatlık tek taş pırlanta yüzüğe oranla yaklaşık üçte biridir.

Sevgililer Günü’nde beylere aşklarını en doğru, en zarif ve en sade biçimde yansıtma şansı veren yüzük, fiyatıyla da erkeklerin ilk tercihi olacak.

Aşkın taşı pırlanta ve beyaz altının sadeliğini muhteşem bir ustalıkla bir araya getiren Atasay’ın Sevgililer Günü yüzüğü 1.000 YTL’den başlayan fiyatlarla, Türkiye çapındaki tüm Atasay mağazalarında, aşkını en iyi şekilde yansıtmak isteyen beyleri bekliyor.

ION by Atasay’dan Sevgililer Günü Armağanı



Sevgililer Gününde, sevgilinize ION’un unisex olarak tasarladığı Day Day yüzüklerini armağan edin.

Çelik ve metal parlaklığıyla, deri, kıymetli taş ve mücevheri harmanlayan ION by Atasay markası, sevgililer gününü üzerinde gün ve ayların bulunduğu Day Day yüzükleriyle karşılıyor.

Takı ve mücevherlerinde modern hayatla şıklığı buluşturan ION by Atasay, teknolojiyi ve tasarımı bir arada sunuyor. Kadın ve erkeklerin kullanabildiği bir takı olan Day Day, çelik, pırlanta (1.4 mm I2 kalite) ve 18 ayar altın kaplama kullanılarak üretildi. 316 L paslanmaz çelikten üretilen Day Day yüzüğündeki pırlanta taş yüzüğünüze ayrı bir değer katıyor.

Özel gününüzü size hatırlatsın
Üzerinde aylar ve günler bulunan Day Day, günlük takvim gibi kullanılabilme özelliğine sahip. Evlilik yıldönümünüz, doğum gününüz gibi özel günlerinizi yüzüğe sabitliyorsunuz. Day Day yüzüğünün üzerindeki aylar ve günler özel lazer kullanılarak yazıldığından yüzük ne kadar kullanılırsa kullanılsın bu tarihler hiç silinmiyor, aşınmıyor ve size hatırlatıyor.

Spor şıklığı tercih edenlere hitap eden ION by Atasay ürünleri, sade çizgileri ile dikkat çekiyor. Paslanmaz çelik üzerine altın ve pırlanta süslemelerin kullanıldığı, sportif ve zarif model seçenekleriyle dikkat çeken ION by Atasay markalı ürünler 18 K kırmızı-sarı altın, sedef, mine veya minik bir pırlanta taş ile süslenerek, modayı yakından takip edenlere sesleniyor.

Aşkınız en doğru adresi
Ion By Atasay ürünleri İstanbul Tepe Nautilus, Maltepe Carrefour, Flyinn, Capitol ve Atirus, Ankara Ankamall’daki ION by Atasay noktalarının yanı sıra Akmerkez, Galleria ve Atatürk Havalimanı’nda bulunan Atasay mağazalarında aşkını en güzel şekilde ifade etmek isteyenlerle buluşuyor. Çizgileri ve kalitesiyle ön plana çıkan ION by Atasay, kadın, erkek ve unisex ürün gruplarıyla tarzını yansıtmayı sevenlere hitap ediyor.